С голям успех премина дипломният концерт на студентките от катедра „Музика“ на Югозападния университет „Неофит Рилски“ Христина Ненкова и Георгия Райкова. Народно читалище „Св. Св. Кирил и Методий 1924“ – София, район „Красна поляна“, домакин на събитието, се изпълни с красиви песни и музика, много усмивки и бурни аплодисменти.

„Поздравления за всички студенти и преподаватели, допринесли за тази празнична атмосфера и фолклорна вечер! Благодаря на вокална формация „Песнопойци“ и на инструментална формация „Свирджии“! Благодаря на моите колеги – доц. д-р Валери Димчев и ас. д-р Марин Гонев! Пожелавам много успехи, попътен вятър и късмет на абсолвентките     Христина Ненкова и Георгия Райкова! Дерзайте и преследвайте мечтите си!“, каза ръководителят на катедра „Музика“ доц. д-р Бинка Добрева.

Специални благодарности тя отправи и към доц. д-р Клавдия Камбурова, доц. д-р Крум Иванов, Пламен Борисов, Боян Русев от катедра „Телевизионно, театрално и киноизкуство“, които се погрижиха за снимките, видеозаснемането и онлайн излъчването на събитието.