На 16, 20 и 30 септември 2023 г. от 09:30 часа във Факултета по изкуствата на Югозападния университет „Неофит Рилски“ ще се проведат допълнителни практически кандидатстудентски  изпити за попълване на незаетите места в специалностите в катедра „Музика“ и катедра „Телевизионно, театрално и киноизкуство“.

Срокът за подаване на заявления за изпит е до един ден преди датата на изпита на място в Учебен корпус № 1 (Кандидатстудентски център – зала 1102А, ул. „Иван Михайлов“ № 66).

Практическият кандидатстудентски изпит по музика за специалностите „Изпълнителско изкуство (народни инструменти или народно пеене)“, „Изпълнителско изкуство – поп и джаз“, „Електронни технологии в музиката“ и „Педагогика на музикалното изкуство“ ще се проведе в Учебен корпус № 1, зала 322.

Практическият кандидатстудентски изпит за специалностите „Филмово и телевизионно операторство“, „Филмов и телевизионен монтаж“, „Филмова и телевизионна режисура“, „Продуцентство в развлекателните индустрии и аудио-визуални изкуства“ и „Актьорско майсторство“ ще се проведе в Учебен корпус № 8, в Телевизионното студио или зала „УСЕТ“.

Допълнителна информация можете да получите на  телефони: 073 / 588 546 и 0886 / 700 885.