На 4 декември 2023 година в зала „Пейо Яворов“ в Благоевград се състоя концерт под надслов „Аз и ти – заедно в сбъднатите мечти“. В него участие взеха ученици от Националната хуманитарна гимназия „Св. св. Кирил и Методий“ – Благоевград, възпитаници на Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград и студенти от Факултета по изкуствата към Югозападния университет „Неофит Рилски“. Събитието се реализира по идея на Даниела Богданова и доц. Георги Гаров, който бе и режисьор на концерта.

Мотото на артистичния форум обедини талантливи изпълнители от различни възрастови групи, които представиха богата музикално-танцова програма. Многобройната публика имаше възможност да се наслади на изпълненията на ДЮФА „Пиринска китка“ с ръководители Васил Георгиев, Рилка Георгиева, Димана Боянова, Боян Боянов и корепетитор Арсо Казалиев, ФТА „Пиринче“ с ръководители Симеон Стамболийски, Полина Сатиева и корепетитор Ивайло Михалков, ФГ „Веселина“ с ръководител Веселинка Боянова, ФГ „Бисери“ с ръководител Даниела Богданова, народния хор към НХГ „Св. св. Кирил и Методий“ – Благоевград и оркестър с ръководители Мариана Ангелова, Мая Чакова, Емануил Манолов и Христо Златков, Студентския фолклорен ансамбъл към Югозападния университет с ръководител проф. Николай Цветков, женската фолклорна певческа група от класа по народно пеене на преподавателя в катедра „Музика“ – гл. ас. д-р Мариана Манолева и оркестър с ръководител доц. д-р Валери Димчев – преподавател в катедра „Музика“.

Препълненият салон и бурните аплодисменти на зрителите бяха доказателство и признание за положения труд и усилия на изпълнителите, техните ръководители и не на последно място – на режисьора на концерта.